Τάμτα – Κασιδόκωστας: Στη Βούλα για καφέ με casual ντύσιμο
Showbiz

Τάμτα – Κασιδόκωστας: Στη Βούλα για καφέ με casual ντύσιμο

Αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα. Το ζευγάρι μπορεί να μην κάνει συχνά εμφανίσεις, όμως κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί τους απολαμβάνουμε.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε γνωστό café στην περιοχή της Βούλας να χαλαρώνει και να πίνει τον καφέ του. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, είναι ευδιάθετοι και όπως πάντα με το ίδιο look.

Η ίδια η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πώς διατηρούν τον έρωτά τους αυτά τα έξι χρόνια που είναι μαζί.

«Αγάπη, σεβασμός, κατανόηση. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανένα λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτη μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας. Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης - κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί. Το τονίζω γιατί ακούω πολλά ζευγάρια να λένε ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν γίνεται να χάνεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχέση, είναι ανεπίτρεπτο», έχει πει

Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved