Γιώργος Σαμπάνης: Πέρασε τα γενέθλιά του μαζί με την Ιωάννα Σαρρή κι έχουμε τις φωτογραφίες
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Πέρασε τα γενέθλιά του μαζί με την Ιωάννα Σαρρή κι έχουμε τις φωτογραφίες

Μπορεί για την ώρα κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τη φήμη που τους θέλει μαζί, ωστόσο αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Ιωάννας Σαρρή στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Και μάλιστα όχι μια οποιαδήποτε μέρα, αλλά εκείνη οπού ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το όμορφο μοντέλο να απολαμβάνει τη βραδιά.

Εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός ότι δεν ήταν στα πρώτα τραπέζια αλλά διασκέδαζε από… μακριά θέλοντας προφανώς να μην δώσει αφορμή για σχόλια.

Την είδηση ότι ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

Σύμφωνα με όσα είχε πει η παρουσιάστρια, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Πάρο, με τον φωτογραφικό φακό να τους πετυχαίνει στο πλοίο. Ήθελαν να απομακρυνθούν για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο νησί αλλά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Αυτή τη φορά ωστόσο το νέο φωτογραφικό υλικό έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι δυο τους είναι μαζί. Δες την κούκλα Ιωάννα εκείνη τη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved