Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δάκη το καλοκαίρι του 2020
Showbiz

Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δάκη το καλοκαίρι του 2020

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε ο Δάκης σκορπίζοντας θλίψη.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Δάκης έσωσε παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει την Τρίτη (31-05) στη Γλυφάδα με τους οικείους του να επιθυμούν αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Δάκης ήταν από τους καλλιτέχνες «έξω καρδιά», ζούσε την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να είναι η τελευταία, όπως εκείνες τις στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι καλοί του φίλοι το καλοκαίρι του 2020 στο πάρτι των γενεθλίων του.

Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του. Ήταν Αύγουστος του 2020όταν ο ίδιος διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά του. Τραγούδησαν και γλέντησαν με την ψυχή τους, όσοι βρέθηκαν εκεί.

«Διέγραψα ανθρώπους που τους θεωρούσα φίλους ενώ δεν ήταν. Έβαλα Χ και νιώθω πολύ ανάλαφρος τώρα. Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Στους φίλους μου δίνομαι, τους εμπιστεύομαι, τους αγαπάω αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Ανακάλυψα ότι αν θες να έχεις έναν φίλο για πάντα, μην του δανείσεις λεφτά. Δεν συνεχίζω θεραπείας. Ταλαιπωρήθηκα δύο χρόνια. Η πρόληψη είναι πάρα πολύ σημαντικό αν είχα φροντίσει δεν θα είχα περάσει όλο αυτό το πρόβλημα», είχε πει τότε.

Την επόμενη ημέρα, Μπίγαλης, Δάκης, Πωλίνα και Μαντώ είχαν δώσει μια μεγάλη συναυλία «80s-90s» στο ΟΑΚΑ, οπού πλήθος κόσμου είχε περάσει μαζί τους μια μαγική βραδιά.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved