Το καλοκαίρι φοράμε χρώμα κι αυτό είναι νόμος! Δες πώς το κάνουν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες
Showbiz

Το καλοκαίρι φοράμε χρώμα κι αυτό είναι νόμος! Δες πώς το κάνουν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες

To καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και ναι, παραδέξου το κι εσύ πως έχεις ήδη ξεκινήσεις τις αγορές σου. Και κανόνας πρώτος, το καλοκαίρι φοράμε χρώμα κι αυτό είναι νόμος.

Βάλε επιτέλους στην άκρη τα μαύρα, τα μπλε και τα καφέ και βάλε χρώμα στη ντουλάπα σου. Οι βιτρίνες εξάλλου έχουν γεμίσει με υπέροχα σύνολα σε έντονες αποχρώσεις.

Από τα απλά t-shirts τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με το κλασσικό του τζιν μέχρι τα φανταστικά μίντι φορέματα σε στενή γραμμή. Πράσινο, φούξια, κοραλλί, γαλάζιο και κίτρινο είναι στην πρώτη γραμμή και σαφώς πρέπει κι εσύ να έχεις items σε αυτές τις αποχρώσεις.

Άσε που φέτος όλα τα κομμάτια είναι smart, είναι δηλαδή από εκείνα που φοριούνται άνετα από το πρωί για καφέ ή στην παραλία με το μαγιό μέχρι το βράδυ για χαλαρό ποτό στο κέντρο της Αθήνας.

Σαν αυτό ας πούμε που φόρεσε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου και έκανε θραύση στο Instagram.

Ένα φανταστικό φόρεμα σε πορτοκαλί αποχρώσεις και σε άνετη γραμμή. «Το λατρεύω αυτό το φόρεμα... φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι sexy & ταυτόχρονα ρομαντικό και με το ανάλογο styling μπορείς να το βάλεις να πας για χαλαρό καφέ αλλά ακόμα και σε γάμο», έγραψε η ίδια στη λεζάντα ή σαν εκείνο το τέλειο φούξια φόρεμα της Δανάης Μπάρκα που το συνδύασε με λευκά sneakers κι έγινε ανάρπαστο!

Δες τι έχουν επιλέξει οι Ελληνίδες παρουσιάστριες και θα πεις κι εσύ «ναι» στα έντονα χρώματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved