Φαίη Σκορδά: Με total white look στην Αθήνα – Το λευκό πουκάμισο που έκανε τη διαφορά
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Με total white look στην Αθήνα – Το λευκό πουκάμισο που έκανε τη διαφορά

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε πρόσφατα η Φαίη Σκορδά και για ακόμη φορά μας ξετρέλανε με το υπέροχο look της.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα total white look αλλά όχι αυτό που λέμε «κλασσικό». Φόρεσε μια απίθανη λευκή καμπάνα που αναδείκνυε τέλεια την άψογη σιλουέτα της και τη συνδύασε με crop λευκό πουκάμισο με λεπτομέρειες.

Αυτό όμως που απογείωσε την εμφάνισή της ήταν τα ιδιαίτερα παπούτσια της, που φέτος είναι τοπ τάση της μόδας. Χαμογελαστή και κεφάτη έκανε τη βόλτα της και συνάντησε φίλους.

Κι επειδή σίγουρα κι εσύ έχεις «κολλήσει» στην τέλεια σιλουέτα της… Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν είναι λίγες αυτές που θα την ζήλευαν. Είναι 1.76 και 60 κιλά και όπως είναι φυσικό ότι κι αν φορέσει της ταιριάζει τέλεια.

Η Φαίη προσέχει την διατροφή της χωρίς όμως να κάνει υπερβολές καθώς κάνει και τις ατασθαλίες της. Η όμορφη παρουσιάστρια ακολουθεί μια πολύ ισορροπημένη διατροφή ενώ λόγω χοληστερίνης, αποφεύγει το κόκκινο κρέας. Ωστόσο έχει τρομερή αδυναμία στα παγωτά και τα ζυμαρικά.

Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της και δεν είναι λίγες οι φορές που πάει για τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα, αφού είναι κάτι που την ηρεμεί ψυχικά και σωματικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved