Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Βάφτισαν τον γιο τους! Η υπέροχη διακόσμηση και η κούκλα μαμά
Showbiz

Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Βάφτισαν τον γιο τους! Η υπέροχη διακόσμηση και η κούκλα μαμά

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώσαν ο Γιάννη Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού αφού νωρίτερα το μεσημέρι τη Κυριακής (19-06) βάφτισαν τον γιο τους!

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο μικρούλης πήρε το όνομα Γιώργος και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες ήταν ένα κουκλάκι μέσα στα καταπληκτικά ρουχαλάκια που επέλεξε ο νονός του.

Η διακόσμηση στην εκκλησία με θέμα το Lion King ήταν υπέροχη ενώ η όμορφη μαμά έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό σύνολό της.

Χαμογελαστοί και ιδιαιτέρως χαρούμενοι οι δυο γονείς για τη σημερινή ημέρα, απαθανατίστηκαν αγκαλιά με το μωρό τους και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

«Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή μόλις από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον είδα. Νιώθω πλήρης, ευλογημένος, τυχερός που εγώ και η Χάρις πλέον έχουμε δημιουργήσει τη δική μας οικογένεια, αλλά και ταυτόχρονα κάπως κουρασμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που πλέον έχουμε. Και επειδή είμαι από τους άντρες που σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθούν πολύ τη γυναίκα τους, όπως είναι κατανοητό, πλέον έχω πολλές και νέες ευθύνες σε σχέση με το παρελθόν.

Όμως, είμαι από τη φύση μου πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, επομένως δεν με φοβίζει κάτι, αντιθέτως με γεμίζει με αισιοδοξία. Προτιμώ να μην κοιμηθώ και να τον κοιτάζω να κοιμάται εκείνος. Πλέον, πρώτη αλλά και τελευταία προτεραιότητά μου μέσα στη μέρα είναι το παιδί μου. Και, χωρίς να θέλω να τον ματιάσω, έχει και ωραία φατσούλα ο άτιμος», έχει πει ο μετεωρολόγος για τον γιο του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved