Ο πρώην της Ταραμπάνκο σε τρυφερά στιγμιότυπα με τη φιναλίστ του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή!
Showbiz

Ο πρώην της Ταραμπάνκο σε τρυφερά στιγμιότυπα με τη φιναλίστ του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή!

Νέος έρωτας στην πόλη or what; Ο γνωστός tattoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος που μόλις βγήκε από τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπάνκο, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό της φιναλίστ του Big Brother, Ευδοκίας Τσαγκλή!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο Romeo να διασκεδάζουν και να δείχνουν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Μαζί έφτασαν στον χώρο, διασκέδασαν με την ψυχή τους και όταν πέρασε η ώρα έφυγαν και πάλι μαζί, με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του γνωστού tattoo artist.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ήταν εκείνος που είχε κάνει γνωστό το τέλος της σχέσης του με την Κάτια Ταραμπάνκο λίγο καιρό αφότου εκείνη επέστρεψε από το Survivor. Μάλιστα είχε πει ο ίδιος για την εντυπωσιακή καλλονή: «Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί».

Όσο για την όμορφη Ευδοκία Τσαγκλή, όταν είχε βγει από το Big Brother, δεν είχε κρύψει την τρυφερή σχέση που είχε αναπτύξει με τον νικητή Νίκο Ταγκλή με τον οποίο, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν προχώρησε η σχέση.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του Θοδωρή με την Ευδοκία στο Romeo:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved