Παπαζήσης – Παντούση: Η πρώτη φωτογραφία μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι και η αγκαλιά
Showbiz

Παπαζήσης – Παντούση: Η πρώτη φωτογραφία μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι και η αγκαλιά

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μετά την έντονη φημολογία ότι είναι ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε αγκαλιά τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση στα παρασκήνια της παράστασης οπού πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Η πρεμιέρα της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης», του Αισχύλου, σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στο Θέατρο Πέτρας και από το πλευρό του πρωταγωνιστή δεν θα μπορούσε να λείπει η ηθοποιός.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς και η Αναστασία, οπού μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε μαζί του στα παρασκήνια.

«Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», είχε απαντήσει ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved