Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απίθανο σμαραγδί φόρεμά της που κολακεύει όλους τους σωματότυπους
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απίθανο σμαραγδί φόρεμά της που κολακεύει όλους τους σωματότυπους

Τις διακοπές της στα Κουφονήσια παρέα με τον γοητευτικό σύζυγο και τα δυο τους παιδιά απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τα γυρίσματα για το Asia Express έχουν τελειώσει κι εκείνη αυτό που περισσότερο από όλα είχε ανάγκη, ήταν οι διακοπές με την οικογένειά της. Τα Κουφονήσια μάλιστα είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές γεμάτες μπάνια, ξεκούραση και χαλαρές βόλτες στον όμορφο τόπο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr πρόσφατα απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια να απολαμβάνει μια χαλαρή βόλτα στο νησί με την ίδια να μαγνητίζει τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της.

Επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, το οποίο όπως κι εσύ θα δεις ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους σωματότυπους και φυσικά είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Ζενεβιέβ διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά δυο φορές.

«Να το διευκρινίσουμε. Σε αυτές τις πασαρέλες εγώ ήμουν πίσω και έντυνα. Και επειδή το σώμα μου εξυπηρετούσε, έμπαινα στη διαδικασία και περπατούσα. Δεν έχω κάνει φωτογραφίσεις. Δεν ήμουν μοντέλο. Δεν έχω βγάλει λεφτά σαν μοντέλο. Ενδυματολόγος ήμουν. Επειδή τυχαίνει να είμαι 1,78 και ιδιαίτερα αδύνατη. Μόνο στις εγκυμοσύνες μου, πήρα κιλά. 40 στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη. Και ήταν τέλεια επειδή έτρωγα τα πάντα», είχε δηλώσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved