Ιωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει με εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει – To μήνυμα της σε όλες τις γυναίκες
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει με εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει – To μήνυμα της σε όλες τις γυναίκες

Η Ιωάννα Σιαμπάνη λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες της με εσώρουχα και δεν μας έδειξε μόνο τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά έστειλε και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια Ιωάννα Σιαμπάνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα της γιορτής της μητέρας, με μια δημοσίευσή της στο Instagram, όπου και πόζαρε για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό με την κοιλίτσα της να δείχνει φουσκωμένη.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις…έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες,την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω. Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει.» είχε γράψει χαρακτηριστικά

Η πανέμορφη κοπέλα έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και πριν λίγες μέρες το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και τώρα περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της Ιωάννας με εσώρουχα να μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Εμείς να της ευχηθούμε "με έναν πόνο"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved