Λευτέρης Σουλτάτος: Η βράβευση και οι φώτο με την Λασκαράκη και τον Παντζόπουλο
Showbiz

Λευτέρης Σουλτάτος: Η βράβευση και οι φώτο με την Λασκαράκη και τον Παντζόπουλο

Ο Λευτέρης Σουλτάτος βραβεύτηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και μεταξύ άλλων πήρε τη διάκριση «gold metal awards of quality and taste GTBB» και πόζαρε στο φακό με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Μάκη Παντζόπουλο.

Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή στιγμή και έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα και τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste…

Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο. Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου Βάσω Λασκαράκη που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο σεφ, Λευτέρης Σουλτάτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved