Τόλης Βοσκόπουλος: Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο - Συγκινημένες Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο - Συγκινημένες Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου

Ήταν 19 Ιουλίου όταν πάγωσε ολόκληρη η Ελλάδα με την είδηση του ξαφνικού χαμού του Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλου.

Το μεσημέρι της Κυριακής (17-07) πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα το ετήσιο μνημόσυνο με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, συγκινημένες να περνάνε την πόρτα του Α' νεκροταφείου Αθηνών.

Στο πλευρό τους φίλοι και συνεργάτες αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε τεράστια καλλιτεχνική αποδοχή, αποκτώντας το προσωνύμιο «Πρίγκιπας», ενώ θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που έχει αναδείξει ποτέ το ελληνικό τραγούδι και ως ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σταρ όλων των εποχών.

Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold-out με τον Πρίγκιπα να αποθεώνεται από τους φανατικούς θαυμαστές. Τραγούδια-επιτυχίες όπως «Δυο καρδιές», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Άιντε στην υγειά της», «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά», «Ανεπανάληπτος», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Της Χελιδονούς το ρέμα», «Τσιγγάνα για χατίρι σου», «Ψύλλοι στα αφτιά μου», «Μου χρωστάει μια αγάπη η ζωή» και πόσα άλλα, όλα αγαπημένα, ακόμα και από κείνους που δεν λάτρεψαν το Βοσκόπουλο.

Τη δεκαετία του 1980 ο Τόλης Βοσκόπουλος θα καθιερωθεί ως Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού με φανατικούς θαυμαστές που κάνουν κάθε δίσκο του χρυσό και πλατινένιο ενώ παράλληλα κάνουν κράτηση στα κέντρα που εμφανίζεται με το μήνα προκειμένου να εξασφαλίσουν προνομιακή θέση, κοντά στο είδωλο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved