Μπόγδανος – Εξαρχοπούλου: Διακοπές στη Μύκονο! Οι αγκαλιές και τα παιχνίδια στη θάλασσα
Showbiz

Μπόγδανος – Εξαρχοπούλου: Διακοπές στη Μύκονο! Οι αγκαλιές και τα παιχνίδια στη θάλασσα

Στη Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, μετά το τέλος του Χ Factor οπού είχε αναλάβει με επιτυχία το backstage, πήρε το κορίτσι του και έφυγαν για το νησί των ανέμων.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τον έρωτά τους με τον φωτογραφικό φακό να γίνεται μάρτυρας μιας απίστευτα τρυφερής σχέσης.

Πρόσφατα ο ηθοποιός μιλώντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αποκάλυψε πως οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης.

«Το πάμε σοβαρά με την Αλεξάνδρα. Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι, αλλά είναι νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη μαζί και είναι όλα τέλεια. Όλα στην ώρα τους. Το νέο μου κομμάτι είναι αφιερωμένο στη σύντροφό μου γιατί θα είμαστε για πάντα μαζί.

Πρώτη φορά είμαι τόσο ερωτευμένος! Αυτό που με έχει κερδίσει στην Αλεξάνδρα είναι το πόσο καθαρός άνθρωπος είναι. Η εξωτερική της ομορφιά δεν είναι τίποτα μπροστά στην ομορφιά της ψυχής της. Επίσης, αυτό που με κάνει να αισθάνομαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για αυτή τη σχέση είναι ότι η Αλεξάνδρα με στήριξε και με στηρίζει. Δεν είναι και λίγο πράγμα να λείπω έξι μήνες στο Survivor, να διαβάζει δεξιά και αριστερά ότι κάτι τρέχει με την Καρολίνα να μην επηρεάζεται και να παραμένει στο πλευρό μου», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved