Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το φούξια μαγιό της και ο Μάκης την... αποθέωσε!
Showbiz

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το φούξια μαγιό της και ο Μάκης την... αποθέωσε!

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις βουτιές της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η παρουσιάστρια μία από τις μέρες της στο νησί φόρεσε το φούξια μαγιό της και πριν βουτήξει στα καταγάλανα νερά, πόζαρε στο φακό. Ο πρώτος που της σχολίασε τη φωτογραφία της στο Instagram και σίγουρα δεν το παρατήρησες ήταν ο… Μάκης Παντζόπουλος!

Η παρουσιάστρια πάντα δημοσιεύει φωτογραφίες της δίχως ρετούς και φίλτρα και οι followers της την αποθεώνουν!

Μάλιστα, να σας θυμίσουμε όταν πριν χρόνια η παρουσιάστρια είχε δεχθεί πικρόχολα σχόλια στο Instagram της είχε πει πως: «Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου με μαγιό που είμαι ανάσκελα, που όταν είσαι ανάσκελα όλα πέφτουν και να έχεις κοιλίτσα όλα πέφτουν, όπως ήμουν γιατί δεν ξέρω να τα αλλάζω αλλά μόνο να φωτίζω τις φωτογραφίες και υπήρχαν κάποιες που έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πωπωπω που είναι ο αφαλός σου... τα έκοψες όλα και απάντησα...»! Και φυσικά η Ελένη, όπως αρκετές γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το έχει πει πολλές φορές! Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Η Ελένη πόζαρε με το φούξια μαγιό της και ο Μάκης της την αποθέωσε! Δείτε παρακάτω το σχόλιό του αλλά και την εντυπωσιακή φωτογραφία της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved