Έλενα Τσαγκρινού: Έκανε το πιο εντυπωσιακό hairlook που λατρέψαμε όσο ποτέ!
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Έκανε το πιο εντυπωσιακό hairlook που λατρέψαμε όσο ποτέ!

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι υπέροχη και η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, της ταίριαξε απίθανα και ζηλέψαμε λίγο παραπάνω.

Είναι μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες, που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή από τις pop επιτυχίες της, με τις οποίες και σε κάθε live της ξεσηκώνει μοναδικά το κοινό.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Τσαγκρινού, που είναι φαν των κοντών μαλλιών τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, το οποίο και φυσικά ανέδειξε την ομορφιά της. Η τραγουδίστρια αφέθηκε στην εμπειρία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές της Ιωάννας Τζάνη και φωτογραφήθηκε με τον νέο της look και μοναδικά χειροποίητα hair accessories της hair expert σε επιμέλεια της ίδιας, κάτω απο τις οδηγίες ενός ταλαντούχου φωτογράφου, που ξέρει πως να αναδεικνύει την μοναδικότητα των γυναικών.


Με έντονο το πολυασιατικό στοιχείο, έμπνευση από τα ταξίδια της στην Ιαπωνία, η hair & make up artist ανέδειξε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Έλενας Τσαγκρινού με τις πρωτότυπες δημιουργίες της και τη δεξιοτεχνία της. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μοναδική στην Ευρώπη που δημιουργεί hair accessories απο 100% φυσική τρίχα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και τη δική της συλλογή από χειροποίητα αξεσουάρ μαλλιών.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την αλλαγή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved