Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θα τα χάσεις με τις πρώτες φώτο της με μπικίνι στην παραλία μετά το survivor
Showbiz

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θα τα χάσεις με τις πρώτες φώτο της με μπικίνι στην παραλία μετά το survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απολαμβάνει τις διακοπές της μετά τον τελικό του Survivor και οι φωτογραφίες της με μπικίνι είναι το κάτι άλλο!

To Βουνό βρέθηκε στην Κύπρο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του αγαπημένου της, Χρήστου Δάντη και βρήκε την ευκαιρία να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέουν άναψε φωτιές στην παραλία αλλά και στο Instagram με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της!

Η 22χρονη φόρεσε ένα υπέροχο λευκό μπικίνι και… μας αναστάτωσε!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το survivor μίλησε για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αποκαλύπτοντας τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

«Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε».

Συνέχισε λέγοντας: «Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα».

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό μετά το survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved