Μαρτίκας – Ανδριώτου: Νέες φωτό από τις διακοπές τους στη Μύκονο – Έτσι φροντίζει τον αγαπημένο της
Showbiz

Μαρτίκας – Ανδριώτου: Νέες φωτό από τις διακοπές τους στη Μύκονο – Έτσι φροντίζει τον αγαπημένο της

Στη Μύκονο συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε όσο ήταν στο Survivor, ζει τις πιο ευτυχισμένες και γεμάτες έρωτα και ανεμελιά στιγμές του.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τις βουτιές και την ηρεμία τους στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η Βρισηίδα μάλιστα όπως θα δεις και στις φωτογραφίες φρόντιζε τον αγαπημένο της, βάζοντας του αντηλιακό! Με ένα λευκό μικροσκοπικό μπικίνι μαγνήτισε τα βλέμματα ενώ ο σύντροφός της δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

«Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα. Δεν προσποιείται, είναι ειλικρινής. Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου. Αν και στην αρχή είχαμε αντιδράσεις μεταξύ μας, τελικά ήταν αντίθετες από αυτό που νιώθαμε. Το μέλλον χτίζεται. Μέχρι τώρα το χτίζουμε αρκετά καλά και ο ένας προσπαθεί να καταλάβει τον άλλο. Για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, η πρώτη προϋπόθεση είναι να τον θαυμάζω. Η Βρισηίδα είναι μόλις 25 ετών και τη θαυμάζω. Δημιουργείται η ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο μέλλον», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσφατα για την αγαπημένη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved