Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη επέτειος γάμου τους και η αδημοσίευτη φωτό
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη επέτειος γάμου τους και η αδημοσίευτη φωτό

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πριν ένα χρόνο παντρεύτηκαν και η ηθοποιός με αφορμή την επέτειο γάμου τους δημοσίευσε μία φωτογραφία από αυτή την ξεχωριστή μέρα και έγραψε δύο στίχους του Οδυσσέα Ελύτη και… λιώσαμε!

Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από μία φωτογραφία και δύο χαρακτηριστικούς στίχους του Οδυσσέα Ελύτη για να συγκινηθούμε με το ποστ της Δανάης Μιχαλάκη για την επέτειο γάμου τους.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία, ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους που δεν το είχαμε δει έως και σήμερα… ένα καρέ που έδειχνε το χέρι της να κρατά το χέρι του άντρα της, Γιώργου Παπαγεωργίου και έγραψε τους στίχους από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί, Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στη θάλασσα».

Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού επισημοποίησαν τη σχέση τους πέρυσι ανήμερα των γενεθλίων της νύφης στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

νύφη ντύθηκε στο PɪɴᴏDɪLᴏᴛᴏ, το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης και ήταν μια κούκλα! Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 το Σάββατο 7 Αυγούστου στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved