Τζομπανάκη -  Γιαννουδάκη: Οι πρωταγωνίστριες του Σασμού διασκέδασαν σε κρητικό πανηγύρι
Showbiz

Τζομπανάκη - Γιαννουδάκη: Οι πρωταγωνίστριες του Σασμού διασκέδασαν σε κρητικό πανηγύρι

Δεκαπενταύγουστος και μετά από δυόμισι χρόνια πανδημίας, ο εορτασμός γίνεται με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν. Τα πανηγύρια έχουν την τιμητική τους και σε ένα από αυτά βρέθηκαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Σασμός, η Μαρία Τζομπανάκη με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Οι δυο κυρίες που είναι από την Κρήτη βρέθηκαν στη γενέτειρά τους και το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου πήγαν σε πανηγύρι στο Αμάρι Ρεθύμνου και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Μάλιστα, η ίδια η Νεκταρία Γιαννουδάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους στο πανηγύρι και οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές δείχνοντας πόσο απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή του ξέγνοιαστου καλοκαιριού!
Οι δυο ηθοποιού απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους στην Κρήτη μιας και σύντομα ξεκινούν γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Σασμός που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο!

Να σας θυμίσουμε ότι στα τελευταία καρέ του πρώτου κύκλου, είδαμε τον Μαθιό να συλλαμβάνεται ντυμένος γαμπρός και έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Βασιλική. Πάνω που η οικογένεια -με μπροστάρισσα την Καλλιόπη- ετοιμαζόταν για την εκκλησία, εμφανίζεται ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης με τους αστυνομικούς και συλλαμβάνει τον Μαθιό για το φόνο του Αγγέλου Βρουλάκη.

Ο Μαθιός κανονικά θα έπρεπε να συλληφθεί για το φονικό του Στεφανή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια πλην του Μανόλη, που είναι και αυτόπτης μάρτυρας, του αδικοχαμένου Αγγέλου και της Καλλιόπης. Όταν το μαθαίνει ο Άγγελος από τον Μανόλη, που δεν αντέχει άλλο τις τύψεις από αυτό το ένοχο μυστικό, επισκέπτεται την Καλλιόπη και της το λέει για να την τρομοκρατήσει. Η καπετάνισσα, όμως, που έχει δει τόσες φορές το χάρο να θερίζει την οικογένειά της, σιγά που θα σκιαζόταν... Περνά στην αντεπίθεση, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Ο Άγγελος πρέπει να βγει από τη μέση. Παίρνει κρυφά τα κλειδιά του Μαθιού για να πάει στο σπίτι του Αγγέλου. Του στήνει καρτέρι και τον τραυματίζει, αλλά δεν τον σκοτώνει. Φεύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από τον τόπο της επίθεσης, πιστεύοντας πως έχει ξεμπερδέψει οριστικά με τον Βρουλάκη, που της πήρε σχεδόν όλη την περιουσία και απειλεί να αφανίσει τον πρωτότοκο γιο της Δεν ήταν, όμως, η μόνη που επιζητούσε την εξόντωση του Άγγελου. Ήταν και ο Κώστας...

Δείτε στην gallery τις δυο κυρίες να διασκεδάσουν σε κρητικό πανηγύρι πριν ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα της σειράς, Σασμός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved