Πέγκυ Τρικαλιώτη: Έτσι είναι το κορμί της στα 50 και χωρίς ρετούς -  Ξεκινήστε να μετράτε κοιλιακούς
Showbiz

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Έτσι είναι το κορμί της στα 50 και χωρίς ρετούς - Ξεκινήστε να μετράτε κοιλιακούς

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη  ποζάρει με μπικίνι στα 50 της χρόνια και μας αφήνει άφωνους με το καλογυμνασμένο της κορμί!

Η ηθοποιός η οποία δεν μας έχει συνηθίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές της, πόσταρε μία selfie της με μπικίνι και «πάθαμε πλάκα» με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στα 50 της χρόνια.

Αφορμή για να δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία στάθηκε η ονομαστική της γιορτή και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο instagram: «Πόσο σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις υπέροχες ευχές χτες! Συγχωρέστε με που δεν πρόλαβα να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα και τηλεφωνήματα..…γιατί είμαι στον προσωπικό μου παράδεισο για λίγες μέρες….( μετρώντας τα μπάνια σαν μικρό παιδί…είμαι στο πέμπτο σήμερα για το φετινό καλοκαίρι…) με μεγάλη ευγνωμοσύνη λοιπόν για όλους και για όλα…εύχομαι από αυτό το μαγικό μου μέρος…καλή μας συνέχεια στον δρόμο μας προς την αγάπη! #mylife #family #familytime #friends #myparadise #nofilter #nofilterneeded #justme»!

Η ηθοποιός είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ στα 50 της χρόνια και η αρετουσάριστη φωτογραφία από τις διακοπές της με την οικογένειά της είναι άκρως εντυπωσιακή και δείτε την και εσείς στην gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved