Αγγελική Νικολούλη: Οι followers της αποθέωσαν τις μοναδικές φώτο της από τις βουτιές της
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Οι followers της αποθέωσαν τις μοναδικές φώτο της από τις βουτιές της

Η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της και η μία φωτογραφία της είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη και οι followers της στο instagram την αποθεώνουν!

Αυτό το καλοκαίρι η δημοσιογράφος της εκπομπής του Mega, Φως στο τούνελ μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού είναι πια λάτρης του instagram και δημοσιεύει αυθόρμητες και φυσικές φωτογραφίες της από τις ανέμελες στιγμές με φίλους.

Και μπορεί να τελειώνουν οι διακοπές της όμως οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι το κάτι άλλο, φωτογραφίες από τις βουτιές, φωτογραφίες που είναι σε ένα ταβερνάκι με φίλους, που κοιτά το ηλιοβασίλεμα...

Με ελαφρύ μακιγιάζ, επιμελώς ατημέλητα τα ξανθά της μαλλιά και πάντα σικάτη δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα από τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας εντυπωσίασε!

Να σας θυμίσουμε ότι στην τελευταία της εκπομπή, είχε πει μεταξύ άλλων: ««Το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους. Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα…»

Δείτε και εσείς την Αγγελική Νικολούλη χωρίς φίλτρα στις διακοπές της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved