Δημήτρης Λάλος: Τελευταία βουτιά λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά, Σασμός
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Τελευταία βουτιά λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά, Σασμός

O Δημήτρης Λάλος, ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό στη σειρά, Σασμός, απόλαυσε την τελευταία του βουτιά λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ο ηθοποιός απόλαυσε τις τελευταίες του βουτιές με την οικογένειά του, «φόρτισε τις μπαταρίες» του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει πάλι γυρίσματα για την σειρά του Alpha!

O ίδιος σήμερα, Παρασκευή, 18 Αυγούστου δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του από την παραλία, παρόλο που δεν είναι ενεργός στα social media!

Να σας θυμίσουμε ότι στο νέο κύκλο του Σασμού, θα δούμε τον Μαθιό να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μέσα σε λίγα λεπτά η ζωή του ανατρέπεται και αρχίζει να ζει μέσα στον φόβο. Ο ίδιος, θα περάσει δύσκολες στιγμές στη φυλακή ενώ, αν και θα καταφέρει να βγει, ο τρόμος θα τον κυριεύσει.

Ο Μαθιός αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ο άντρας θα δει τη ζωή του να ανατρέπεται και αρκεί μία μόνα στιγμή για να νιώσει πως τα χάνει όλα. Η σύλληψή του από τον Φραγκιαδάκη, που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, θα είναι μόνο η αρχή. Ο Μαθιός οδηγείται στο κρατητήριο ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγέλου. Ο ίδιος, προσπαθεί να πείσει τόσο τον Φραγκιαδάκη όσο και τον ανακριτή πως είναι αθώος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς το όνειρό του να παντρευτεί τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, ναυαγεί...

Πριν τον απολαύσετε στη σειρά τον Δημήτρη Λάλο, δείτε τον στην παραλία, λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved