Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς
Showbiz

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δημοσίευσε σπάνια στιγμιότυπα από τις διακοπές της και την είδαμε μετά από χρόνια με μαγιό και μείναμε άναυδοι με την αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς ίχνος ρετούς και…. υποκλινόμαστε στην απίστευτη σιλουέτα που έχει!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας ένα διάλειμμα από το θέατρο. Η ηθοποιός από τις 25 Αυγούστου επιστρέφει και πάλι στο θέατρο Άλσος με την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» και τα στιγμιότυπα που χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους από τις στιγμές ξεγνοιασιάς της είναι μοναδικά!

Σε συνέντευξή της είχε ερωτηθεί:

Στους «Απαράδεκτους» είχες βρει τρεις φίλους και έγραψες μια σειρά πρωτοποριακή για τα ’90s, που ακόμα και σήμερα που παίζεται στο Mega σκίζει σε τηλεθέαση και παραμένει επίκαιρη. Τότε βρήκες τον τρόπο να εκφράσεις ένα πολύ ευρύ σύνολο ανθρώπων. Γιατί όχι και τώρα;

Και είχε απαντήσει "Μπορεί ασυνείδητα να μην το έχω αποφασίσει, αλλά ελπίζω πως θα έρθει η ώρα του! Γενικά, όμως, νιώθω πως σήμερα δεν υπάρχουν οραματιστές. Όταν έγιναν «Οι απαράδεκτοι» υπήρχε όραμα. Και δεν λέω για μας, αλλά για τους πιο πάνω. Όπως ο Γιώργος και η Φρόσω Ράλλη, που ήταν οι παραγωγοί. Τώρα νιώθω πως δεν υπάρχει όραμα και η πίστη πως έχουμε κάτι «ταξιδέψιμο». Λέμε «πάμε να κάνουμε αυτό το σίριαλ που θα χτυπήσει το άλλο που πήγε καλά. Τι συνταγή είχε το άλλο που πήγε καλά; Αυτό θα κάνουμε" και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει τηλεόραση!

Πάντως αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι το κάτι άλλο!

Δείτε παρακάτω την gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved