Στέλλα Δημητρίου: Το πρώτο μπάνιο περιμένοντας τα δίδυμα αγοράκια της
Showbiz

Στέλλα Δημητρίου: Το πρώτο μπάνιο περιμένοντας τα δίδυμα αγοράκια της

Μπορεί το καλοκαιράκι να φθάνει στο τέλος του, όμως τώρα η εγκυμονούσα Στέλλα Δημητρίου κατάφερε να κάνει το πρώτο της μπάνιο. 

Το μοντέλο πόζαρε φορώντας το μαγιό της και δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Το πρώτο μου μπάνιο για φέτος !! Αλλά κάθε θυσία αξίζει για να φέρεις στο κόσμο δύο ζωούλες !! Ευλογημένη!! 💙💙".

Το πρώην μοντέλο, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τα δίδυμα αγοράκια της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Η Στέλλα Δημητρίου είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν από ένα μήνα και έκανε και λόγο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία την οποία ακολούθησε και όπως λέει είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει κάνει στη ζωή της. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο, είχε δηλώσει σε βίντεο στο Instagram για την εγκυμοσύνη της: «Είμαι τόσο χαρούμενη και ήρθε η στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας!!! Όπως καταλαβαίνετε για αυτό είχα χαθεί τους τελευταίους μήνες… Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε. Όλα καλά».

Δείτε τις φωτογραφίες από το πρώτο της μπάνιο πριν υποδεχθεί τα δίδυμα αγοράκια της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved