Ευαγγελία Συριοπούλου: Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της – Η νέα απίθανη φώτο με μπικίνι
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της – Η νέα απίθανη φώτο με μπικίνι

Η Ευαγγελία Συροπούλου απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι με το παιδί της και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της από τις ξεχωριστές διακοπές της. 

Η ηθοποιός μας χάρισε απίθανα στιγμιότυπα φορώντας το μπικίνι της και δείχνοντάς μας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αλλά και ένα σπάνιο ενσταντανέ με τον αγαπημένο της σχολιάζοντας: "Εγώ κι εσύ μαζί"!

Τον περασμένο Νοέμβριο, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, με τον οποίο και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, τον Στράτο Πατσατζή. Οι τρεις τους είναι μια υπέροχη οικογένεια και για την όμορφη ηθοποιό είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τον ερχομό του γιου της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου τρώει το φαγητό του και κοιμάται, είναι ένα πολύ καλό μωρό. Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ, αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα μου. Περισσότερο αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, παρά τώρα. Γίνονται όλα μόνα τους. Την πρώτη ημέρα δεν τον έκανα μπάνιο εγώ γιατί φοβόμουν».

Και είχε τονίσει: «Η καθημερινότητα με ένα μωράκι, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να εξυπηρετηθεί και να βοηθήσει τον εαυτό του, είναι από μόνη της απαιτητική. Από την άλλη, προσφέρει τόση χαρά η ενασχόληση μαζί του που, όσο κι αν κουράζομαι, στο τέλος νιώθω χαρούμενη. Καθώς και ο σύντροφος μου ασχολείται εξίσου πολύ με το μεγάλωμα του παιδιού, έχουμε βρει την ισορροπία μας έτσι ώστε να μπορούμε να παραμένουμε ενεργοί και επαγγελματικά.».

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και δες τις απίθανες φωτογραφίες της από το πρώτο καλοκαίρι με το παιδί της και τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved