Τάμτα- Κασιδόκωστας: Οι βόλτες στη Μύκονο και το εκκεντρικό στιλ του ζευγαριού
Showbiz

Τάμτα- Κασιδόκωστας: Οι βόλτες στη Μύκονο και το εκκεντρικό στιλ του ζευγαριού

Αχώριστοι παραμένουν η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας.

Το ζευγάρι το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στη Μύκονο, οπού απόλαυσε ωραίες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί να κάνουν τη βόλτα τους στο νησί των ανέμων και φυσικά μαγνήτισαν τα βλέμματα με το εκκεντρικό τους στιλ! Ο Πάρης Κασιδόκωστας επέλεξε βερμούδα, t shirt και sneakers ενώ η Τάμτα φόρεμα μίν, φούτερ και φλατ παπούτσια.

Και οι δυο φορούσαν πανομοιότητα γυαλιά ηλίου με λευκό χρώμα στους σκελετούς. Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετά χρόνια και συνεχίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στη σχέση του.

Η ίδια η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πώς διατηρούν τον έρωτά τους αυτά τα έξι χρόνια που είναι μαζί.

«Αγάπη, σεβασμός, κατανόηση. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανένα λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτη μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας. Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης - κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί. Το τονίζω γιατί ακούω πολλά ζευγάρια να λένε ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν γίνεται να χάνεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχέση, είναι ανεπίτρεπτο», έχει πει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved