Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό στα 62 της χρόνια είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό στα 62 της χρόνια είναι το κάτι άλλο!

Στα 62 της χρόνια η Πέγκυ Σταθακοπούλου ποζάρει με μαγιό και χωρίς ρετούς και μας αφήνει άφωνους με το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει!

Η αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας χάρισε μοναδικά στιγμιότυπα!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της και οι εικόνες από τις διακοπές της είναι απίθανες!


Η Πέγκυ Σταθακοπούλου διαθέτει ένα σώμα που σίγουρα θα ζηλεύουν πολλές 20αρες!


H ίδια διατηρεί το σώμα της με σωστή διατροφή και σκληρή γυμναστική και στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει στο instagram της στιγμιότυπα από την προπόνησή της.

H ίδια είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της για την εικόνα της: «Νιώθω ότι είμαι πιο ελεύθερη από ποτέ. Είμαι πιο ειλικρινής με εμένα και με όλους τους γύρω μου. Με ενδιαφέρει πολύ λιγότερο από ποτέ η τέλεια εικόνα μου.

Δεν με ενδιαφέρει να κάνω όλα σωστά. Έχω καταλάβει ότι δικαιούμαι να έχω απώλειες, ήττες, λάθη, ενώ, αν με ρωτούσες λίγα χρόνια πριν, υπέφερα κάθε φορά που έπεφτα ή αποτύγχανα σε κάτι.

Τώρα θεωρώ ότι αυτά είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα που μου έχουν συμβεί, γιατί έτσι κατάλαβα πιο πολλές πλευρές του εαυτού μου και των άλλων ανθρώπων…. Θέλω να ταξιδέψω, να διαβάσω τα ωραιότερα βιβλία, μη μου διαφύγουν κάποια, να δω τις καλύτερες ταινίες όλων των χρόνων που δεν έχω μπορέσει να δω, να κάνω καινούργιους φίλους, θέλω να νιώθω ζωντανή κάθε στιγμή, χωρίς απαραίτητα να βρίσκομαι λίγο στο χθες και λίγο στο αύριο.

Επιπλέον, τον τελευταίο έναν χρόνο έχω αγαπήσει πολύ περισσότερο την Πέγκυ. Την αγαπάω. Τη φροντίζω. Τη νοιάζομαι. Δεν μου φταίει σε όλα, όπως συνέβαινε παλαιότερα.»!


Στα 62 της έχει κορμί «λαμπάδα» και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς!

Δες την και εσύ στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved