Mad Clip: Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο – Ντυμένος στα μαύρα ο πατέρας του
Showbiz

Mad Clip: Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο – Ντυμένος στα μαύρα ο πατέρας του

Mad Clip: Το πρωί της Κυριακής (4-09) στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο.

Συγγενείς και στενοί βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον κόσμο έξω από το Κοιμητήριο με τον πατέρα του, Δημήτρη Αναστασόπουλο, εμφανώς συγκινημένο και ντυμένο στα μαύρα.

Ήταν μόλις 34 ετών ο Mad Clip όταν άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε μία στροφή στην παραλιακή, μέσα σε μία Porsche που έτρεχε ιλιγγιωδώς για να καρφωθεί σε ένα δέντρο! Κανένας από τους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους του, τους θαυμαστές του δεν ήταν έτοιμος για να αντέξει τόσο πόνο!

Ο γνωστός ράπερ είχε χαθεί ξαφνικά, εκείνο το ξημέρωμα της 2ας Σεπτεμβρίου, καθώς επέστρεφε από τον γάμο φίλων του. Είχε τραγουδήσει λίγο πριν κάποιες από τις επιτυχίες του ενώπιον των καλεσμένων των νεονύμφων, δείχνοντας χαρούμενος. Ήταν άλλωστε ανάμεσα σε φίλους.

Η Ελένη Φουρέιρα που τον συνόδευε στη σκηνή που είχε στηθεί στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης τον πείραζε και την πείραζε και εκείνος. Tίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved