Τζώρτζης Μονογυιός: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου του με νονά την Κατερίνα Μονογυιού
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου του με νονά την Κατερίνα Μονογυιού

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν η ολοκαίνουργια Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος επιχειρηματίας στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Από εκείνη τη τραγική στιγμή, τόσο η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, όσο και οι οικείοι του, δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν τον χαμό του με αυτόν τον τρόπο και τίποτα δεν μπορεί να τους κάνει χαρούμενους.

Ωστόσο, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η οικογένεια βρήκε και πάλι για λίγο το χαμόγελό της, μιας κι η Κατερίνα Μονογυιού βάπτισε τον 2 ετών γιο του αδικοχαμένου αδερφού της.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, κι εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού. Ο μικρός πήρε το όνομα Γιώργος-Μιχαήλ, το οποίο το πρώτο όνομα είναι από τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο είναι του παππού του.

Όπως είχε δηλώσει, η Κατερίνα Μονογυιού μετά την ολοκλήρωση της τελετής ήταν σαν να βρισκόταν δίπλα της ο αδερφός της: «Οι ψυχές δεν φεύγουν απο τη γη, παρά μόνο τα σώματα. Ένιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιώργος-Μιχαήλ, εκτός από ανηψιός μου, είναι πλέον και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής. Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία και θα τον στηρίξω στα όνειρα του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός από εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved