Πασχάλης Τερζής: Αυτός είναι o «άγνωστος» γιος του – Η εκπληκτική ομοιότητά τους
Showbiz

Πασχάλης Τερζής: Αυτός είναι o «άγνωστος» γιος του – Η εκπληκτική ομοιότητά τους

Ο Πασχάλης Τερζής έχει δύο παιδιά, την Γιάννα που τη γνωρίζουμε μιας και ασχολείται και εκείνη με το τραγούδι και τον… Γιώργο!

Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο, αλλά δυστυχώς η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς.

Ο τραγουδιστής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του, Γιάννα που διαγράφει και εκείνη μία πετυχημένη πορεία στη μουσική.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο παρελθόν: «Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Δεν σου το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά δεν θέλω να µμιλάω για εκείνα…».

Να σας θυμίσουμε ότι ο λαϊκός τραγουδιστής έχει σταματήσει να κάνει live εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και ασχολείται με το κτήμα του και περνά ήρεμες και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Δείτε παρακάτω τον γιο του που μοιάζουν πολύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved