Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με στενό μίντι φόρεμα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και χωρίς μακιγιάζ
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με στενό μίντι φόρεμα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και χωρίς μακιγιάζ

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα δεν έχει αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητά της και όποτε νιώθει ξεκούραστη απολαμβάνει τις βόλτες της.

Σε μια τέτοια στιγμή την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.Φορώντας ένα στενό μίντι φόρεμα σε χακί απόχρωση, φλατ πέδιλα και σχεδόν χωρίς μακιγιάζ έκανε τον περίπατό της στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στις κάμερες: «Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας».

Όσο για το φύλο του μωρού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό αλλά αποκάλυψε ότι αυτό θα γίνει με ένα υπέροχο πάρτι που ετοιμάζει με τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε και το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved