Λασκαράκη: Αυτό είναι το ρούχο που λατρεύει και το φοράει κάθε εποχή – Οι δεκάδες φωτό στο Instagram
Showbiz

Λασκαράκη: Αυτό είναι το ρούχο που λατρεύει και το φοράει κάθε εποχή – Οι δεκάδες φωτό στο Instagram

H Βάσω Λασκαράκη όπως έχεις καταλάβει κι εσύ είναι ένα κορίτσι που σπάνια θα δεις να υιοθετεί τις… υπερβολές της μόδας.

Το στιλ της ηθοποιού είναι το στιλ που όλες αγαπάμε ενώ διαθέτει μια σιλουέτα με μεσογειακές καμπύλες που αναδεικνύει όλα τα κομψά σύνολα είτε αυτά είναι στη μόδα είτε όχι.

Επιλέγει συνήθως σύνολα άνετα, με χρώματα που αγαπά, σε γραμμές που κολακεύουν την σιλουέτα της ενώ κάνοντας ένα scroll στη σελίδα της στο Instagram διαπιστώσαμε πως έχει ένα συγκεκριμένο ρούχο που το φοράει όλες τις εποχές ενώ το συνδυάζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Αυτό δεν είναι άλλο από το κλασσικό και αγαπημένο όλων μας, τζιν παντελόνι! Θα τη δεις να το φοράει το καλοκαίρι με απλό t shirt, το φθινόπωρο με σικ πουκάμισα και ριχτές ζακέτες, τον χειμώνα με πουλόβερ αλλά και την άνοιξη με ωραία πολύχρωμα τοπ.

Όσο για το πώς τα τελευταία χρόνια διατηρεί την όμορφη σιλουέτα της, έχει πει πως:

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο»

Δες την στη gallery και «κλέψει» ιδέες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved