Πυρπασόπουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό και την σύντροφό του – Όπως δεν τον έχεις ξαναδεί
Showbiz

Πυρπασόπουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό και την σύντροφό του – Όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

Μπαμπάς έγινε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πριν από έξι περίπου μήνες και αυτή είναι η πρώτη δημόσια έξοδος με την κόρη του αλλά και την σύντροφό του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια σε μια υπέροχη βόλτα στο Ζάππειο.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη με το μωράκι του και όπως εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει βλέποντας τις φωτογραφίες είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

«Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά, οπότε ήρθε η ώρα. Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι. Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου», είχε δηλώσει ο ίδιος πριν έρθει στον κόσμο η μικρούλα ενώ μετά τον ερχομό της, είχε πει:

«Είμαι ευτυχής. Ακόμα το χαζεύω. Γυρνάς σπίτι και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου. Τη βλέπω και λιώνω».

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εκτός από τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», βάζει την σκηνοθετική του υπογραφή μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη στη νέα παράσταση που ανεβαίνει την Πέμπτη (20-10) στο θέατρο Αθηνά «Τέλειοι Ξένοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved