Σμαράγδα Καρύδη: Η θεαματική αλλαγή της! Από κατάξανθη έγινε κοκκινομάλλα
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Η θεαματική αλλαγή της! Από κατάξανθη έγινε κοκκινομάλλα

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και... λατρεύει τις αλλαγές. Μετά από αρκετό καιρό επέλεξε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και όπως θα δείτε και εσείς της ταιριάζει γάντι.

Στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση παρευρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη για την επίσημη προβολή της ταινίας ''Dodo'' του Πάνου Κούτρα, στην οποία και πρωταγωνιστεί, και η ηθοποιός επέλεξε ένα total κόκκινο σύνολο το οποίο ταίριαζε πολύ με το νέο της hair colour.

H Σμαράγδα Καρύδη πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Κοντό, μακρύ, ξανθό και τζίντζερ είναι μερικά από αυτά που επιλέγει για το make over της και μπορούμε να πούμε πως της πάνε όλα τέλεια.

«Όχι ναι δε το φοβήθηκα. Φέτος το χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου. Κι ότι γίνει…», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εν λόγω ταινία, που βρέθηκε και στο 75ο Φεστιβάλ Καννών, αποτελεί την πέμπτη ταινία του Πάνου Κούτρα μετά την «Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά», την «Αληθινή Ζωή», τη «Στρέλλα» και το «Xenia».

Η Σμαράγδα Καρύδη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ευδιάθετη και χαμογελαστή, ενώ από το πλευρό της δεν έλειπε και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα μαλλιά της Σμαράγδας Καρύφη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved