Φίλιππος Σοφιανός: Αυτός είναι ο 24χρονος γιος του – Σπάνια εμφάνιση
Showbiz

Φίλιππος Σοφιανός: Αυτός είναι ο 24χρονος γιος του – Σπάνια εμφάνιση

Σπάνια εμφάνιση με τον γιο του έκανε ο Φίλιππος Σοφιανός. Μπαμπάς και γιος απαθανατίστηκαν μαζί στο θέατρο Άνεσις μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Oleanna».

Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι μπαμπάς τριών παιδιών, για τα οποία μάλιστα πρόσφατα είχε μιλήσει στην εκπομπή The 2nigh show.

«Έχω τρία παιδιά από τους τρεις μου γάμους. Έχω μαζέψει dna από τρία διαφορετικά πλάσματα. Έχω έναν 23χρονο, μία 18χρονη και έναν 10χρονο», είχε πει. Σε αυτή τη φωτογραφία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον μεγάλο του γιο, Τζάννο με τον οποίο όπως κι εσείς θα δείτε έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το έργο τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φίλιππος Σοφιανός που πρωταγωνιστεί μαζί με την πρωτοεμφανιζόμενη Δένια Μιμερίνη. Η παράσταση που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Γραμμένο ένα χρόνο μετά την πρώτη δίκη στις ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση - παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1992 στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης με τον θίασο Back Bay Theater. Το 1993 ανέβηκε με εξαιρετική επιτυχία στο Royal Court Theatre σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Νομπέλ Χάρολντ Πίντερ.


Το 1994 o ίδιος ο Μάμετ μετέφερε το έργο του και στον κινηματογράφο με τον ομώνυμο τίτλο, και παρά το γεγονός ότι προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο από τις φεμινιστικές οργανώσεις όσο και από τους πανεπιστημιακούς κύκλους - για τελείως διαφορετικούς λόγους - εξακολουθεί να παίζεται συνεχώς και να προβληματίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved