Χρήστος Μενιδιάτης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον κατά 12 χρόνια νεότερο (και κούκλο) αδελφό του!
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον κατά 12 χρόνια νεότερο (και κούκλο) αδελφό του!

Βραδινή έξοδο σε καλούς φίλους έκαναν ο Χρήστος και ο Βαγγέλης Μενιδιάτης οι οποίοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Γιαννιάς για να διασκεδάσουν.

Ο 36χρονος Βαγγέλης Μενιδιάτης, είναι κατά 12 χρόνια νεότερος από τον Χρήστο και δεν τον έχουμε δει πολλές φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με τον αδερφό του. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Τα δύο αδέλφια μάλιστα, πριν από μερικά βράδια βρέθηκαν για να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται Τσαλίκης-Γιαννιάς και έδειξαν να απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούσαν μαζί. Μάλιστα, ο Βαγγέλης καταχειροκρότησε τον αδελφό του όταν Τσαλίκης-Γιαννιάς που είναι πολύ καλοί του φίλοι τον κάλεσαν στην πίστα για να τραγουδήσει δικές του επιτυχίες.

Ο Βαγγέλης Μενιδιάτης, παρόλο που έχει κάνει σπουδές στη μουσική δεν ακολούθησε την ίδια πορεία με τον πατέρα του ή τον αδερφό του, όμως έχει δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης ενώ λατρεύει τη γυμναστική αλλά και τα ταξίδια. Έχει επισκεφτεί πολλές χώρες, κάνει εξορμήσεις στη φύση, απολαμβάνει βόλτες με τους σκύλους του, και γυμνάζεται έντονα και συστηματικά.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπάνια κοινή δημόσια έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved