Θεατρική βραδιά με λαμπερές εμφανίσεις και ζευγάρια σε σπάνια έξοδο!
Showbiz

Θεατρική βραδιά με λαμπερές εμφανίσεις και ζευγάρια σε σπάνια έξοδο!

Η φετινή σεζόν φέρνει στα θέατρα όλη της Αθήνας υπέροχες παραστάσεις που αξίζει κανείς να δει.

Το βράδυ της Δευτέρας (15-11) πραγματοποιήθηκαν δυο θεατρικές πρεμιέρες και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών.

Στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άσπρο πιάτο» και το θέατρο Αθηνών η πρεμιέρα της παράστασης «Η μοναξιά της Δύσης».

Και στις δυο παραστάσεις στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρέθηκαν άνθρωποι από τους χώρους παρατηρώντας τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Άσπρο πιάτο»

Στο «Άσπρο Πάτο», μια ομάδα καθηγητών σχολείου, τέσσερις κολλητοί φίλοι, θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Σκοπός τους, ν' αποδείξουν, όπως ακράδαντα πίστευαν ο Χέμινγουεϊ κι ο Τσώρτσιλ, ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα. Ένα πείραμα που θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο για μερικούς, αλλά όχι τόσο πετυχημένο για άλλους.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Η μοναξιά της Δύσης»

Ο πολυβραβευμένος Μάρτιν ΜακΝτόνα, αυτός ο μοναδικός στυλίστας της γραφής, καταθέτει τη «Μοναξιά της Δύσης» (1997), ένα έργο άγρια ευαίσθητο, με ανέλπιστο σασπένς και εξωφρενικό χιούμορ. Σε μια μικρή πόλη της Κοννεμάρα, στην κομητεία του Γκόλγουεϊ της Ιρλανδίας, δυο αδέλφια, ο Κόλμαν και ο Βαλίν, που διασκεδάζουν να αλληλοσπαράζονται, παίζοντας με τα όρια τους, προσπαθούν να συνυπάρξουν.
Ένας ιερέας, ο Ουέλς, με κρίση πίστης και ένα περίεργα έξαλλο κορίτσι, η Γκερλίν, θα τους φέρουν αντιμέτωπους με μια δύσκολη δοκιμασία, προκειμένου να τους βοηθήσουν. Τα δυο αδέλφια, μέσα στο πατρικό τους σπίτι, θα αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved