Δέσποινα Βανδή: Η νέα έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η μαντινάδα - Ποζάρει στην αγκαλιά του
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η νέα έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η μαντινάδα - Ποζάρει στην αγκαλιά του

H Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου βγήκε με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη στον Πειραιά και στην παρέα τους ήταν και ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Αυτή τη φορά το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Ψαρόσκαλα, και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την υπέροχη βραδιά σε instastory!

H Δέσποινα Βανδή να κάθεται στα πόδια του κρατώντας τον αγκαλιά και δίπλα από το ζευγάρι κάθεται ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε μια μαντινάδα για τον φίλο του, Μανώλη Κονταρό: «Για κάθε φίλο αληθινό θα πω δυο λόγια μόνο, να ‘ναι καλά περήφανος να τονε καμαρώνω»!

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Από την αρχή υπήρχε ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε.»

Δείτε φωτογραφία από τη νέα έξοδο του ζευγαριού

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved