Καλίδης – Μάρκογλου: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι – Πού τους εντοπίσαμε;
Showbiz

Καλίδης – Μάρκογλου: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι – Πού τους εντοπίσαμε;

Ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια μαζί κι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι επέλεξε να περάσει ένα όμορφο βραδύ σε γνωστό bar restaurant και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες έδειχναν να περνούν υπέροχα.

«Τα δύσκολα φυσικά και μας ενώνουν. Εγώ θα έλεγα ότι εκτιμά ο ένας τον άλλον και τις προσπάθειες που κάνει ο ένας τον άλλον για τις προσπάθειες που κάνουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά. Αν γραφτεί κάτι που θα θίξει την οικογένειά μας η Λεάννα μπορεί να απαντήσει, εγώ δεν ανεβάζω συνήθως κάτι… Κάποια στιγμή μπορεί να έχει γραφτεί ότι είμαστε μαζί ή να μην είμαστε μαζί αλλά δε δίνουμε σημασία», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής απαντώντας στις φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει.

Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν την ίδια βραδιά αρκετοί ακόμη επώνυμοι, οι οποίοι πέρασαν όμορφες στιγμές με ποτό, καλό φαγητό και κουβεντούλα σε πολύ ωραίο κλίμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved