Το σέξι κολάν της Δέσποινας Βανδή και οι βόλτες της εγκυμονούσας Τούνη παρέα με τον Αλεξάνδρου
Showbiz

Το σέξι κολάν της Δέσποινας Βανδή και οι βόλτες της εγκυμονούσας Τούνη παρέα με τον Αλεξάνδρου

Δέσποινα Βανδή και Ιωάννα Τούνη στα πιο ωραία τους!

Μας τρέλανε η Δέσποινα Βανδή με την εμφάνισή της! Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει μπει στην πέμπτη δεκαετία της όμορφης ζωής της, διαθέτει όμως κορμί που θα ζηλεύσαν πολλές 20αρες.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στη Γλυφάδα και το σύνολό της μας ξετρέλανε. Κι εμάς αλλά σίγουρα και όλους όσοι την συνάντησαν.

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα μαύρο κολάν με διαφάνεια στο πλαϊνό σημείο που έφτανε αρκετά ψηλά και το συνδύασε με μαύρο μπλουζάκι, sneakers και καπέλο. Κι αν αναρωτιέσαι πώς η Δέσποινα διατηρεί την σιλουέτα της έτσι. Εκτός φυσικά από την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα κάνει γυμναστική με τις υποδείξεις του του γυμναστή συντρόφου της κόρης της, Μελίνας, ο οποίος και διατηρεί γυμναστήριο στα νότια προάστια.

Την ίδια μέρα κάπου στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε και την Ιωάννα Τούνη παρέα με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με καφέ στο χέρι.

Η κοιλίτσα της Ιωάννας, η οποία διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον απολαμβάνει κάθε ώρα και στιγμή.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί με casual σύνολο και έδειχναν να χαίρονται αυτές τις ήρεμες στιγμές τους κάνοντας αγορές για το παιδικό δωμάτιο το οποίο σιγά σιγά ετοιμάζεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved