Φωταγωγήθηκε το Σύνταγμα - Η εκκεντρική εμφάνιση της Τάμτα και το νέο hair look
Showbiz

Φωταγωγήθηκε το Σύνταγμα - Η εκκεντρική εμφάνιση της Τάμτα και το νέο hair look

Φως και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα!

Στο κλίμα των Χριστουγέννων φέτος, μπήκε και επισήμως η Αθήνα με την Τάμτα, στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σήμερα, Πεμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Τη μεγάλη αυτή γιορτή έντυσε μουσικά η λαμπερή Τάμτα, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της ελληνικής pop σκηνής. Η Τάμτα, που μετραει 17 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας, με την υπέροχη φωνή και την ανατρεπτική σκηνική παρουσία της μας έδειξε για άλλη μια φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή, υψηλής σημασίας γιορτή, που φέτος έλαβε διεθνή χαρακτήρα, καθώς δήμαρχοι από όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Αθήνα, για ένα προγραμματισμένο Συνέδριο, άναψαν το δέντρο μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και την Τάμτα, στέλνοντας ένα δυνατό χριστουγεννιάτικο μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.

Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, της Καλιφόρνια και του Μισσισίπι. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα θα “πλημμυρίσει” με λάμψη και φως παρέα με την πάντα εκκεντρική Τάμτα και την Big Band να δίνει Χριστουγεννιάτικο ρυθμό, σε μια φαντασμαγορική βραδια, υψηλών προδιαγραφων που θα μείνει αξέχαστη.


Δείτε φωτογραφίες από την φωταγώγηση στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved