Αλέξης Παππάς: Το νέο του βήμα και η συνεργασία με την Ελέτσι λίγο πριν το All Star Survivor
Showbiz

Αλέξης Παππάς: Το νέο του βήμα και η συνεργασία με την Ελέτσι λίγο πριν το All Star Survivor

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για το All Star Survivor και τους παίκτες που θα δούμε σε αυτό.

Και μπορεί οι περισσότεροι να κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα, ο Αλέξης Παππάς, φέρεται σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, να έθεσε ρήτρα τηλεθέασης για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα και πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αλέξης Παππάς θέλει να αμείβεται έξτρα και κατ’ αναλογία κάθε φορά που η τηλεθέαση ξεπερνά ένα ποσοστό.

Αλήθεια ή ψέματα, εκείνος ξέρει, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε και τη νέα του σειρά προϊόντων περιποίησης. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ένα από τα πρώτα spots που επέλεξε το μοντέλο και ηθοποιός να τοποθετήσει τα προϊόντα του, είναι το ινστιτούτο αισθητικής της δημοσιογράφου και επιχειρηματία Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως και η ίδια συμμετείχε στο Survivor και ούτε γι΄αυτή έχει γνωστοποιηθεί κάτι σχετικά με το αν θα τη δούμε και στο All Star.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12) ο φωτογραφικός φακός μας εντόπισε και απαθανάτισε τον Αλέξη Παππά με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την ώρα που «κλείδωναν» τη συνεργασία τους!

Πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό μας και όπως όλα δείχνουν διατηρούν άψογες σχέσεις μετά το παιχνίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved