Νταϊάνα Ιγροπούλου: Θα ξετρελαθείτε με τις πρώτες φωτογραφίες με τα δίδυμά της
Showbiz

Νταϊάνα Ιγροπούλου: Θα ξετρελαθείτε με τις πρώτες φωτογραφίες με τα δίδυμά της

Η άλλοτε εστεμμένη καλλονή, Μις Γιανγκ 2007 και Β' Σταρ Ελλάς 2009, η Νταϊάνα Ιγροπούλου έγινε μαμά και δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες με τα δίδυμά της! 

Έπειτα από τρία χρόνια πολλών προσπαθειών απέκτησε δίδυμα!

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδας και μάλιστα είναι ερωτική μετανάστρια για τον Ιρανοσουηδό χρηματιστή σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί από το 2013.

Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί, όμως αυτό δεν ερχόταν και έτσι τα τρία τελευταία χρόνια, όπως αποκαλύπτει η μέλλουσα μαμά με μία πολύ τρυφερή ανάρτησή της, μαζί προσπαθούσαν να πετύχουν τον στόχο τους. Το ταξίδι προς τη μητρότητα ήταν δύσκολο και δύσβατος ο δρόμος όμως τελικά τα κατάφεραν.

Να σας θυμίσουμε ότι η Νταϊάνα Ιγροπούλου με μία ανάρτησή της πριν λίγους μήνες ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για αυτό το ταξίδι που τελικά είχε αίσιο τέλος: "Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση.

Μετά από πολλά "ταξίδια" σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσεύχομασταν: Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε" έγραψε η Νταϊάνα η οποία πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και κρατά τα παιδάκια της στην αγκαλιά της!

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery!

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η εξομολόγηση της Ιγροπούλου: Τα δίδυμα παιδιά και οι ''κίνδυνοι'' κατά την εγκυμοσύνη της

Νταϊάνα Ιγροπούλου: Απέκτησε δίδυμα - Tο δύσκολο ταξίδι της μητρότητας και η εξωσωματική

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved