Βραδιά με άρωμα Asia Express πριν τον μεγάλο τελικό για Κολέτσα-Ζώτο στο κέντρο όπου εμφανίζονται!
Showbiz

Βραδιά με άρωμα Asia Express πριν τον μεγάλο τελικό για Κολέτσα-Ζώτο στο κέντρο όπου εμφανίζονται!

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ (3/12) το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Χριστίνα Κολέτσα και ο Χρήστος Ζώτος λίγο μετά την επιστροφή τους από το Asia Express. 

Η Χριστίνα Κολέτσα με παρτενέρ το Χρήστο Ζώτο στο πλευρό της δημιούργησαν μια μουσική πρόταση που θα γίνει trend!

Η μοναδική Χριστίνα Κολέτσα κατέβηκε από το Asia Express και ήρθε πιο έτοιμη από ποτέ να παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα. Μια τραγουδίστρια που έχει αποδείξει ότι έχει την «Έκτη αίσθηση» και το χάρισμα να διαισθάνεται πώς θα παρασύρει το κοινό με την ερμηνεία, την καθηλωτική της παρουσία και την επανεκτέλεση του super hit σε μια Version 2022.

Ο Χρήστος Ζώτος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τα τραγούδια του όσο και με την εκκεντρική του σκηνική παρουσία, χάρισε μοναδικές στιγμές on stage.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν τη χαρά να υποδεχτούν χθες το βράδυ τον Πέτρο Πολυχρονίδη ο οποίος ήθελε προφανώς να κάνει έκπληξη στους πρώην παίκτες του Asia Express που την επόμενη εβδομάδα θα φτάσει στο τέλος του με την ανάδειξη του νικητή. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, τόσο ο Χρήστος Ζώτος όσο και η Χριστίνα Κολέτσα βρίσκονταν ακόμα στο παιχνίδι, μία ανάσα πριν από τον τελικό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ευχάριστη έκπληξη που τους έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved