Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λατρεύει τα τζιν εγκυμοσύνης- Το casual look και οι βόλτες στην Γλυφάδα!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λατρεύει τα τζιν εγκυμοσύνης- Το casual look και οι βόλτες στην Γλυφάδα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε στα νότια προάστια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει τις βόλτες της και να απολαμβάνει την ημέρα της με το χαμόγελό της να μαρτυρά την αμέρισρτη ευτυχία της. 

Η παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής της, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι ενώθηκε τα δεσμά του γάμου πριν από λίγο καιρό σε μια υπέροχη τελετή σε κλειστό κύκλο, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επιλέγει ένα πολύ κοντό νυφικό, το οποίο και τόνιζε υπέροχα τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ παράλληλα στο πάνω μέρος ήταν γεμάτο με κρύσταλλα, που ταίριαζαν μοναδικά. Η Κωνσταντίνα ανυπομονεί πώς και πώς να έρθει η στιγμή του τοκετού, μια και καθημερινά φουσκώνει όλο και περισσότερο και χαϊδεύει την κοιλίτσα της, σκέφτοντας πώς εκεί βρίσκεται το μωράκι της, που θα γνωρίσει σε πολύ λίγο καιρό!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας, έχοντας επιλέξει ένα καθημερινό outfit, που της ταίριαζε απόλυτα, αλλά και την έκανε να αισθάνεται άνετα!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved