Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης της γιορτάζει και δημοσίευσε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία τους
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης της γιορτάζει και δημοσίευσε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία τους

Του Αγίου Ελευθερίου σήμερα, 15 Δεκεμβρίου και γιορτάζει ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η ηθοποιός του ευχήθηκε και διαδικτυακά με τον πιο όμορφο τρόπο!

Η Βάσω δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον άντρα της με φόντο το ηλιοβασίλεμα και λιώσαμε!

Και δεν έμεινε μόνο εκεί… η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι ❤️‍🔥

[…. Αχ, αυτά τα ηλιοβασιλέματα μαζί σου…]

#happynameday #mylove @lefteris.soultatos ❤️»!

Η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και φαίνεται σε κάθε δημοσίευσή της στα social media!

Να σας θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή της είχε πει:

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία. Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved