Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια βραδινή έξοδος με Κοντού και Γαλανό - Δες το εντυπωσιακό outfit της
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια βραδινή έξοδος με Κοντού και Γαλανό - Δες το εντυπωσιακό outfit της

H Άντζελα Γκερέκου διασκέδασε με τη Μάρω Κοντού και τον Νίκο Γαλανό με τους οποίους έχει έρθει κοντά λόγω της σειράς, Γη της Ελιάς που πρωταγωνιστούν και οι τρεις!

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδινή της έξοδο με τους συναδέρφους της και μας έδωσε μία μικρή γεύση πως πέρασε!

Η ηθοποιός πάντα κοκέτα επέλεξε για την έξοδό της ένα μαύρο βελούδινο outfit που απογείωσε το σύνολό της με υπέροχα κοσμήματα.

Αυτές τις μέρες οι πρωταγωνιστές της σειράς κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα λόγω των γιορτινών ημερών και θα επιστρέψουν σύντομα πάλι στη δουλειά τους μιας και οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά θα είναι καταιγιστικές.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου είχε πει σε συνέντευξή της: «Το να παίζω με τη Μάρω Κοντού είναι μια ευλογία που τη ζω κάθε στιγμή και μου δημιουργεί μία συγγένεια. Εισπράττω συμπάθεια και εκτίμηση από τον κόσμο παρόλο που η Αθηνά ήταν ένα αρνητικό πρόσωπο. Έπαθε πολλά και έμαθε πολλά που τη δύναμή της θέλει να τη χρησιμοποιήσει για καλό. Στη ζωή της διδάχτηκε»!

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από αυτή την σπάνια έξοδο των τριών πρωταγωνιστών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved