H Σία Κοσιώνη αυτοτρολάρεται και αποχαιρετά το 2022
Showbiz

H Σία Κοσιώνη αυτοτρολάρεται και αποχαιρετά το 2022

H Σία Κοσιώνη αυτοτρολάρεται με μια εικόνα, που δείχνει τις διαφορετικές της εκφράσεις στα δελτία ειδήσεων και αποχαιρετά το 2023 με ένα αισιόδοξο μήνυμα!

Η Σία Κοσιώνη έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Αγαπητό 2023, όχι άλλες «πλάκα μου κάνετε» φάτσες!

Καλή μας χρονιά αγαπημένες κι αγαπημένοι μου, χωρίς πολέμους, χωρίς πυρηνικά, χωρίς πανδημία, χωρίς βία, χωρίς αστεροειδείς, σεισμούς, λιμούς και καταποντισμους,

χωρίς ειδήσεις που μας βγάζουν από τα ρούχα μας, χωρίς ό,τι μας σόκαρε και μας πόνεσε το 2022. Υγεία, αγάπη και δύναμη» και με το κολάζ φωτογραφιών με τις γκριμάτσες της έριξε το Instagram.

Η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και από τις οικογενειακές τις στιγμές παρέα με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και με το γιο της, Δήμο, ο οποίος και της έχει κλέψει την καρδιά. Αυτή τη φορά μας εξέπληξε με την φωτογραφία που πόσταρε για να αποχαιρετήσει το 2022!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved