Μάρω Λύτρα: Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, δηλώνει: «Είναι τρέλα η ζωή μου μακριά από την Ελλάδα»
Showbiz

Μάρω Λύτρα: Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, δηλώνει: «Είναι τρέλα η ζωή μου μακριά από την Ελλάδα»

Η Μάρω Λύτρα μετά την έλευση του νέου έτους, έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Η Μάρω Λύτρα δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κομμάτι που της είχε προσφέρει ο Σταμάτης Γονίδης με τίτλο «Είναι τρέλα» και είχε ερμηνεύσει μαζί με τον Γιώργο Λιανό στον δίσκο «Η μηχανή του χρόνου» και σχολίασε:

«Όμορφη νέα χρονιά φίλοι μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στην Ελλάδα. Επειδή μου λείψατε. Μου έλειψε η ζωή, οι φανς, η σκηνή. Είναι τρέλα η ζωή μου μακριά σας. Σας αγαπώ πολύ πολύ»!

https://www.instagram.com/p/Cm4nd90obux

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγο διάστημα είχε ανακοινώσει μέσω instagram τον χωρισμό της.

Η ίδια είχε αναφέρει το διαζύγιό τους έχει ήδη βγει από τον Οκτώβριο, ενώ οι δυο τους είναι σε διάσταση εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ τον Ιούνιο του 2017!

Συγκεκριμένα ανέφερε η Μάρω Λύτρα: «Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας.

Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω»!