Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Το καυτό φιλί και το εντυπωσιακό πάρτι στο σπίτι τους
Showbiz

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Το καυτό φιλί και το εντυπωσιακό πάρτι στο σπίτι τους

 Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης υποδέχθηκαν το νέο έτος δίνοντας ένα καυτό φιλί και κάνοντας ένα υπέροχο πάρτι στο εντυπωσιακό σπίτι τους με καλεσμένους καλούς φίλους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά από μια χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Λονδίνο, επέστρεψε στην Ελλάδα και υποδέχθηκε το 2023 με τους φίλους του στο σπίτι στα Νότια προάστια.

Η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά και μείναμε άφωνοι με το εντυπωσιακό πάρτι!

Βέβαια, η φωτογραφία που κολλήσαμε ήταν… το τρυφερό στιγμιότυπο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση, οι οποίοι ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Να σας θυμίσουμε ότι το 2022 ήταν μία υπέροχη χρονιά του ζευγαριού αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στην Κρήτη.

Απαστράπτουσα, ξεχωριστή, υπέροχη, διαφορετική, λαμπερή... Κοινώς η χαρά της ζωής ήταν η Κόνι Μεταξά την ημέρα του διπλού γάμου της στο πλευρό του αγαπημένου της Μάριου Καπότση και η χρονιά που πέρασε το ζευγάρι θα τη θυμάται για πάντα!

Όσο για το πώς υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά, δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved